جزئیات مصوبه جدید برای ساماندهی کسب‌وکارهای اینترنتی اعلام شد + عکس رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کمبود روغن نباتی در فروشگاه‌های مشهد | روغن مایع هم سهمیه بندی شد

  • کد خبر: ۵۴۹۷۸
  • ۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۷
کمبود روغن نباتی در فروشگاه‌های مشهد | روغن مایع هم سهمیه بندی شد
روغن مایع با محدودیت در فروشگاه‌های مشهد عرضه می‌شود و دلیل آن عرضه دوبرابری آن از سوی افراد سودجو در بازار آزاد است.

طنین همتی|شهرآرانیوز،

روغن مایع با محدودیت در فروشگاه‌های مشهد عرضه می‌شود و دلیل آن عرضه دوبرابری آن از سوی افراد سودجو در بازار آزاد است. در بازدید میدانی خبرنگار شهرآرانیوز از فروشگاه‌های عرضه مواد غذایی شهر، هر کیسه ده‌کیلوگرمی برنج پاکستانی حدود ۲۶۹ هزار تومان و برنج هندی حدود ۲۰۹ هزار تومان عرضه می‌شود. هر کیسه پنج‌کیلوگرمی برنج ایرانی از میانگین قیمتی ۱۴۰ هزار تومان تا ۱۸۰ هزار تومان با برند‌های مختلف عرضه می‌شود. همچنین روغن با برند غنچه با وزن ۸۱۰ گرم در فروشگاه‌های مشهد حدود ۱۰ هزار تومان و روغن یک کیلو و ۳۵۰ گرمی حدود ۱۸ هزار تومان عرضه می‌شود.

 

به‌گفته یکی از غرفه‌داران فروشگاه‌های بازدیدشده، برای روغن صف نداشتیم، اما روغن با محدودیت و فقط یک عدد به هر نفر فروخته می‌شود. حتی ما افرادی سودجو بودند که خانوادگی، در شعب فروشگاه‌های ما روغن جمع‌آوری می‌کردند که از طریق دوربین فروشگاه‌ها شناسایی شدند و دیگر به آن‌ها روغن فروخته نشد.

 

وی در پاسخ به اینکه دلیل تقاضای افراد برای خرید روغن به تعداد زیاد چیست، یادآور شد: ما روغن تعاونی نداریم، اما روغن را با قیمت روی کالا می‌فروشیم. در مراکز خرده‌فروشی شهر همین روغن با مبلغی دوبرابری عرضه می‌شود و به همین دلیل بعضی‌ها از فروشگاه‌ها تعداد زیادی روغن می‌خرند تا در بازار آزاد با قیمتی غیرواقعی بفروشند. به همین علت ما روغن را با محدودیت عرضه می‌کنیم.

 

وی درباره عرضه روغن جامد که برای قشر ضعیف جامعه به‌صرفه است، تأکید کرد: در بیشتر فروشگاه‌ها با کمبود روغن جامد روبه‌رو هستیم. اگر هم سهمیه‌ای داشته باشیم تا عرضه کنیم، زود فروخته می‌شود. ما روغن نباتی را حدود ۵۰ هزار تومان عرضه می‌کردیم، اما همین روغن با وزن مشخص در بازار آزاد ۱۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

 

به‌گفته یکی از مسئولان فروش در یکی از فروشگاه‌های عرضه مواد غذایی در شهر، به‌هیچ‌وجه در انبار فروشگاه ۲ کالای برنج و روغن را دپو نمی‌کنیم و هرچه به فروشگاه تحویل داده می‌شود، برای فروش عرضه می‌شود و در در قفسه‌هاست، زیرا تعزیرات به‌جد به این موضوع حساس است و انبار فروشگاه‌ها را رصد می‌کند.

کارشناس بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی درباره وضعیت بازرسی در این ۲ کالای اساسی در استان گفت: در چند وقت  گذشته به‌ویژه در حوزه تأمین روغن نباتی با مشکل روبه‌رو بودیم که باعث شده است قیمت آن در سطح عرضه افزایش پیدا کند. بخشی از آشفتگی بازار به سوءاستفاده واسطه‌ها مربوط است.

 

اخوان افزود: برای جلوگیری از این سوءاستفاده‌گری‌ها، پایگاه‌هایی را برای کنترل و نظارت در شهر ایجاد کردیم و همکاران ما در آنجا مستقر شدند و بازار را در سطح عرضه رصد و پایش می‌کنند. در حوزه نظارت بر کالا‌های اساسی، به‌جز پایگا‌ه‌ها، با همکاری سازمان صنعت و اتاق اصناف به تخلفات رسیدگی می‌کنیم. از تخلفات مشاهده‌شده، گران‌فروشی و مطابقت‌نداشتن قیمت روی کالا با قیمت عرضه‌شده به مشتری بود. فروشندگان موظف‌اند کالا را براساس قیمت درج‌شده بر روی اقلام بفروشند که در غیر این صورت این کار تخلف محسوب می‌شود.

 

وی گفت: در فروشگاه‌ها به احتکار و دپو کالا به‌ویژه روغن حساسیت بیشتری داریم. باتوجه‌به حساسیت این موضوع، توزیع‌کنندگان خرد و کلان اجازه دپو این محصول را ندارند. مردم هم در صورت هرگونه تخلف گران‌فروشی و احتکار، می‌توانند این موضوع را به سمامانه ۱۲۴ اطلاع دهند.

اخوان یادآور شد: مدتی است برنج با ارز نیمایی عرضه می‌شود و از طرفی میانگین استان ما تقریبا با میانگین کشوری برابر است. البته التهاب خاصی در بازار این کالا نمی‌بینیم و بیشتر حساسیت‌ها به بازار روغن معطوف شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->